Sinterklaas

Sinterklaas, wie kent het niet? De goede kindervriend.

Wat soms een gigantische oorzaak is van stress. Neem bijvoorbeeld dit jaar: met mijn familie doe ik aan pakjesavond. Voor 25 euro minimaal drie cadeautjes, een gedichtje en een surprise. De lootjes waren in oktober getrokken. Ik dacht slim te zijn en had het halverwege november helemaal af.

Maar… halverwege november besloot ook om de scouting sinterklaas te vieren. Ook lootjes. En deze een week voor december pas te trekken. Aaaaargh. En dan ook nog met een niet-ingevuld lijstje.

En toen kwam nog als laatste de rugby aanzetten. Gelukkig is dat een dobbelspel, want nog een surprise had ik niet gered. Ik ging naar de Hema, kocht een mooie kaars die ik zelf ook wel mooi vond (voor het geval dat ik mij eigen cadeautje terugkrijg) en was zowat klaar. Alleen nog inpakken, maar dat is maar een kleine taak.

Inmiddels is het cadeau voor de scouting ook al geregeld, hopelijk kan ik vandaag nog werken aan een surprise. Dan de laatste dingentjes inpakken en is het gedaan met de sinterklaasstress.

De feestdagen. Ze zijn zo leuk, maar gaan altijd met zo veel stress gepaard.

Is het bij jullie ook zo’n gekkenhuis of valt het allemaal wel mee?

Advertenties

2 gedachtes over “Sinterklaas

  1. Wij hebben niets. Dochterlief zou surprise doen met een aantal vriendinnen, maar die hebben geen geld. Dus er wordt niets gedaan.
    Wij met ons viertjes thuis doen dit jaar voor het eerst kerst.
    Surprises hebben wij nooit aan gedaan omdat zoonlief dit verschrikkelijk vindt en ik eerlijk gezegd nooit veel inspiratie heb.
    De cadeautjes voor de kerst heb ik bijna bij elkaar.

    Like

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s